Veterinarske usluge

png

Veterinarske usluge

Svi mi želimo da budemo odgovorni prema svojim ljubimcima. Redovnim pregledima, zaštitom od parazita, vakcinacijom kao i drugim preventivnim radnjama to možemo lako da ostvarimo. Čuvanjem njihovog zdravlja ujedno čuvate i njihovu dugovečnost.  

Uvek smo tu (vikendi, praznici) da u hitnim situacijama ponudimo znanje, iskustvo i dobro opremljenu ordinaciju kako bismo pružili svu potrebnu pomoć vašem ljubimcu. 

Naša ambulanta je trenutno jedina koja pruža usluge lečenja egzotičnih kućnih ljubimaca u Novom Sadu. Zbog male prisutnosti ovih ljubimaca, potrebni su stručnjaci koji umeju da rade sa njima. 

Dodatno, ukoliko vam vaš kućni prostor to onemogućava, kod nas možete okupati i ošišati vašeg ljubimca. Prilikom kupanja radi se pregled, čišćenje ušiju i sečenje noktiju (uz higijensko kupanje nudimo i uslugu medicinskog kupanja). 

Laboratorijska dijagnostika

Naša ambulanta poseduje aparate najnovije generacije za veliki broj biohemijskih i drugih analiza čiji rezultati se često mogu dobiti i za samo 25 minuta. Takva brzina nam omogućava da što pre pristupimo lečenju.   

Uz pomenute aparate za analizu, služimo se i visoko kvalitetnim mikroskopom sa kojim ispitujemo uzorke sa kože, iz uha i slično. 

Ultrazvučna i rendgenska dijagnostika

Ultrazvučna i rendgenska dijagnostika su neinvazivne metode dijagnostike od velikog značaja u veterinarskoj medicini. One nam omogućavaju da vidimo strukturu i položaj organa i eventualno postojanje nepravilnosti. 

U našoj ambulanti koristimo najmoderniji digitalni rendgen koji nam omogućava brzu obradu slike visokog kvaliteta u cilju što preciznije dijagnostike. Kako bismo iskoristili maksimalan potencijal naših aparata, ovu oblast predali smo našem kolegi DVM Srećku Terziću, specijalizantu radiologije. 

Stomatologija

Naša ambulanta pruža pregled kompletne usne duplje, skidanje kamenca i RTG dijagnostiku pasa, mačaka i glodara. 

Naš DVM Stefan Papić će se postarati za zdravlje zuba i blistav osmeh vaših ljubimaca! 

Hirurgija mekih tkiva i ortopedija

Naši zaposleni su obučeni i opremljeni da izvode širok spektar operativnih zahvata na mekim tkivima kod raznih vrsta kućnih ljubimaca. 

Specijalizant hirurgije sa ortopedijom i oftalmologijom, DVM Sandra Pantić, u saradnji sa kolegama iz zemlje i inostranstva izvodi ortopedske zahvate na  psima, mačkama, ali i egzotičnim ljubimcima poput ptica i glodara. 

Ginekologija i akušerstvo

Obučeni smo i opremljeni da vam pomognemo tokom celog procesa rasploda vaših ljubimaca. U taj proces uključujemo: 
– Savete i sve preventivne radnje radi zaštite zdravlja roditelja a potom i potomstva 
- Utvrđivanje plodnih dana  
Veštačka oplodnja 
– Praćenje i savetovanje tokom trudnoće  
– Pomoć prilikom štenjenja i carski rez ako je to neophodno 
– Praćenje i saveti tokom razvoja potomstva i sve preventivne radnje koje obezbeđuju pravilan razvoj i zdravo potomstvo 

Kontaktirajte nas

  Slanjem ove poruke saglasni ste da se slažete sa našom politikom privatnosti
  Kontaktirajte nas

  Zakažite pregled

  KOJE JOŠ USLUGE NUDIMO?

  Naše usluge

  Нема производа у корпи.