Vladimir Ćurčić

png

Vladimir Ćurčić

Biografija

Diplomirao sam u Beogradu 2004. godina na Fakultetu veterinarske medicine. Do 2013. sam radio u ambulanti za male životinje Bilja & Olja kad sam osnovao ordinaciju Darvin.

Tokom 12 godina sam kao predsednik udruženja ljubitelja društvenih igara Valhala, organizovao više međunarodnih događaja sa preko 800 učesnika iz oblasti društvenih igara. Ovo iskustvo uverilo me je da dobar tim može stotinu puta više od svakog člana tima pojedinačno.

Svoje slobodno vreme provodim sa svojom decom, trudeći se da ih načinim dobrim ljudima i igrajući sa prijateljima društvene igre. Uvek sam raspoložen za zvuk tamburaša i Balaševića.

Verujem da niko ne može znati sve, zato želim da ordinacija Darvin bude jedinstvena po tome što vam nudi stručnjake u više oblasti. Naš tim može da odgovori na sve potrebe vaših ljubimaca.

Ideal kojem težim je sredina u kojoj će se ugodno osećati veterinari, pacijenti i njihovi vlasnici. Sa takvom sredinom rezultati ne mogu izostati. Vodim se rečima velikog učitelja Jode: „Do or do not, there is no try!“

Sigurnost i Kvalitet za vašeg ljubimca

Brinemo o vašim
ljubimcima 24/7

Najnoviji članci

Blog

Нема производа у корпи.