Stefan Papić

png

Stefan Papić

Biografija

Rođen sam u Novom Sadu 1989. godine. Od malih nogu sam okružen različitim životinjama od pasa, glodara, zmija, guštera itd. tako da slobodno mogu reći da sam odrastao uz mali zoo vrt u svom stanu.  

Tokom odrastanja sam prirodno razvio ljubav prema životinjama što je doprinelo mom interesovanju za veterinarsku medicinu.  

Prvo sam se odlučio za srednju poljoprivrednu školu u Futogu za veterinarskog tehničara, a potom i veterinarsku medicinu na Poljoprivrednom Fakultetu u Novom Sadu. Svoj pripravnički staž obavljao sam u veterinarskoj ordinaciji “Darvin”, gde sam imao sreću i da se zaposlim.  

Dalje želim da se usavršavam u oblastima interne medicine pasa, mačaka i egzotičnih životinja, hirurgije, stomatologije i oftalmologije. Vlasnik sam jednog psa mešanca po imenu Žuća, koji je moj životni saputnik od početka mojih studija, kao i jedne usvojene šumske kornjače po imenu Gea. U slobodno vreme se bavim illustrovanjem, čitanjem i sviranjem gitare. Uvek sam se vodio rečima velikog Sten Lija: “Uz veliku moć dolazi i velika odgovornost”, a želja mi je da moć tj. znanje koje budem sticao kroz usavršavanje, primenim pomaganju životinjama. 

Sigurnost I Kvalitet Za Vašeg Ljubimca

Brinemo o vašim
ljubimcima 24/7

Najnoviji Članci

Blog

Нема производа у корпи.